novineuro logo 2021

Vær med til at hjælp andre videre i livet


Vær med til at rådgive og vejlede jobsøgende og hjælp dem med at finde et arbejde, der passer til deres kvalifikationer.

KURSUSDETALJER

Moduler: 5

Tages indenfor 1 år

Begynder

Job støtte

KURSUSFUNKTIONER

80% praktisk, 20 % teoretisk

Mulighed for online deltagelse

Anerkendt certificering

God mad inkluderet

Om dette kursus


Behersk det grundlæggende i jobkonsulents faget med novineuros akkrediterede Kompetence kursus.

Der er 5 moduler at udforske, alle skabt af novineuro-undervisere, fyldt med praktiske øvelser og eksempler fra den virkelige verden, der hjælper dig med at omsætte viden til handling.

Hvordan det virker

Lær nye færdigheder og kompetencer med gennem vores 6 ugers kursus.

Kurset afsluttes med et målrettet job modul, den enkelte deltager klædes på til at søge job.

Bestå den sidste 30 minutters eksamen og bliv certificeret. Fremvis din nye kvalifikation på LinkedIn og dit CV.

Opbyg færdighederne for at gøre jobbet klar


Uanset om du ønsker at starte en ny karriere eller ændre din nuværende, hjælper Professionelle certifikater fra novineuro dig med at blive jobklar. Lær i dit eget tempo, når og hvor det er bedst for dig. Tilmeld dig i dag, og udforsk en ny karrierevej.

Praktiske projekter


Anvend dine færdigheder med praktiske projekter, og opbyg kompetencer, der viser din jobparathed til potentielle arbejdsgivere. Du skal afslutte projektet / projekterne for at tjene dit certifikat.

Tjen en karriereoplysninger


Når du gennemfører alle kurserne i programmet, optjener du et certifikat, du kan dele med dit professionelle netværk. Vores professionelle certifikater er anerkendt af virksomheder for deres faglige indhold, og kan hjælpe dig med at forberede dine job muligheder. Du kan finde flere oplysninger om individuelle Professional Certificate-sider, hvor det gælder.

Hvorfor blive certificeret

Forbedre dit CV

At blive certificeret viser arbejdsgivere, at du har en klar forståelse af de centrale begreber inden for jobkonsulents faget. Du kan også tilføje kvalifikationen til dit CV og nemt uploade det til din LinkedIn-profil.


Find et job

At blive certificeret viser, at du har stærke færdigheder, og at du er motiveret til at lære: to væsentlige kvaliteter på arbejdspladsen. Demonstration af disse kvaliteter kan hjælpe med at forbedre dine chancer for at finde det job, du ønsker.


Udvikle din karriere

Forbedring af din digitale viden kan hjælpe dig med at finde et job, blive forfremmet eller starte en helt ny karriere.